PETUNII CONSERVATE

Petunii cu flori mari (Petunia hybrida superbissima) sunt flori anuale, cu tulpini fragile, tubulare, inalte pana la 50 cm. Florile sunt mari, cu diametru de 10-12 cm, colorate in mai multe nunate, cu aspect de trompeta si margini ondulate. Prefera zonele insorite/semiumbroase si solul bine drenat. Nu sunt flori pretentioase, fiind usor de crescut. Semintele de flori Petunii cu flori mari (Petunia hybrida superbissima) se seamana in perioada ianuarie-februarie, in ladite. Semintele nu trebuie ingropate foarte adanc. Ele gerineaza la temperaturi de 18-20ºC in aproximtiv 8-14 zile. Pana planta rasare, ladita va fi acoperita cu geam si hartie, pentru a asigura germinarea rapida. In luna mai rasadurile de flori obtinute se pot planta afara, la loc definitiv, cu distanta de 25cmX25cm. Inflorire: iunie-septembrie. Utilizare: in decorarea gradinilor, in borduri si straturi de flori, in ghivece si jardiniere suspendate.

Conserva cu petunii conservate

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0775 666 555                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

HTML Code Generator