MICSUNELE RUGINII CONSERVATE

Micsunele ruginii (Cheiranthus cheiri) sunt flori bienale, cultivate in scop ornamentale. Tulpinile sunt inalte, intre 30-45 cm inaltie, cu flori de culoare galbena-aurie, mari si parfumate, dispuse in ciorchine. Semintele de flori Micsunele (Cheirantus cheiri) se seamana la 2 cm adancime, in lunile mai-iunie in pat germinativ rece. Temperatura optima de germinare este 15-18ºC. Inflorire: martie-mai. Utilizare: borduri si grupuri de flori sau in ghivece.

Conserva cu micsunele ruginii conservate

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0773 961 725                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

https://mobirise.com html web software