MARGARETE CONSERVATE

Margaretele (Leucanthemum maximum) sunt flori perene, plante erbacee, care ofera posibilitati variate de utilizare. Tulpinile sunt inalte, intre 70-80 cm, iar florile sunt calatidii simple, de 5-7 cm diametru, de culoare alba. Se dezvolta bine in zone insorite, in sol afanat, nisipos daca se poate, care nu retine apa. Semintele de Margarete (Leucanthemum maximum) albe se seamana in luna aprilie-mai in sere reci, lazi de insamantare sau la locul definitiv, la 2-3 cm adancime. Germineaza la lumina, la temperatura optima de 18ºC. Transplantarea se face in luna august, la distanta de 40x30cm. Inflorire: iunie-iulie. Utilizare: ca flori taiate, in grupuri de flori, borduri, pe langa garduri.

Conserva cu margarete conservate

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0773 961 725                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

Created with Mobirise