LUPIN PEREN CONSERVAT

Lupinul este una dintre cele mai spectaculoase flori de vară. Inflorescențele sale lungi parcă salută cerul prin flori multicolore. Este una dintre acele flori care fără dubiu va mângâia privirea oricărui iubitor de frumos. Florile sale sub forma de rachetă se potrivesc de minune atât într-o grădină modernă cât și într-una rustică. Lupinului îi place să crească într-un sol bogat în humus, ușor acid și bine drenat, amplasat într-un loc fie însorit, fie parțial umbrit. Însă datorită rădăcinilor extrem de lungi, lupinul se descurcă excelent și pe solurile mai nisipoase și secetoase. Și pentru că face parte din aceeași familie cu mazărea, trebuie să știi că are capacitatea de a „repara” deficiențele de azot din sol, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de fertilizări speciale. Într-o grădină rustică de tip englezescsă știi că poate fi companionul perfect pentru multe dintre legumele tale preferate, ajutându-le să se dezvolte armonios.

Conserva cu lupin peren conservat

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0775 666 555                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

WYSIWYG HTML Editor