IMPRIMARE TRICOURI PRIN SERIGRAFIE

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafețe netede care constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină. Imaginea realizată prin imprimarea serigrafică este formată dintr-un număr de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei din care se realizează masca. Serigrafia se poate realiza pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Astfel se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate. Se pot realiza de asemenea si modele mai complexe prin policromie. 

  Serigrafia este cea mai cunoscuta metoda de printare pentru decorarea tricourilor atunci cand se doreste imprimarea unei imagini sau a unui logo care are mai putin de 18 culori. Este metoda ideala de promovare ce va permite sa imprimati logo-ul sau brand-ul companiei pentru campanii cu vizibilitate crescuta.
 
Avantaje:
 • Ofera produse personalizate cu rezistenta crescuta a culorii imprimeului;
 • Reprezinta o solutie cost-beneficiu buna pentru volumele mari de comenzi;
 • Este solutia de printare ideala atunci cand doriti sa folositi text sau imagini cu pana la 18 culori;
 • Prin serigrafie se pot obtine grosimi mari ale stratului de vopsea  si, deci, efecte unice ale imprimeului.

Cum functioneaza?
Aceasta metoda de printare presupune utilizarea unei site serigrafice pentru a transfera cernelurile speciale pe un suport neted (tricou, camasa, geaca, sapca, agenda, calendar etc.), cu exceptia zonelor care sunt impermeabile la vopsea (acestea sunt, de fapt, zonele care vor ramane neacoperite de vopseaua de pe produsul suport).
O racleta este folosita pentru a umple ochiurile sitei care sunt deschise pentru ca cerneala sa adere. Imaginea realizata pe produsul suport este rezultatului insumarii numarului de puncte care este dat de numarul de ochiuri al sitei. Cele mai mici site in serigrafie au 300 ochiuri/inch ceea ce face ca rezolutia maxima pe care se asigura imprimarea sa fie 300 dpi. Acest procedeu presupune ca fiecare strat de culoare sa fie tiparit succesiv. De aceea, este nevoie de mai multe placi serigrafice, cate una pentru fiecare culoare in parte. In cazul acestei tehnici nu este recomandat sa folositi fotografii cu multe detalii. Pentru fotografiile detaliate, se recomanda folosirea tehnicilor ca: transfer digital (DT), sublimare (SU).

Pentru detail si cereri de oferte va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0773.961.725 sau putten trimiteti un mail la office@drtees.ro Preturile pot fi negociate in functie cantate, complexitatea si tipul lucrarii. 
Carusel imprimare tricouri prin serigrafie

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0775 666 555                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

Drag & Drop Website Builder