FRUMOASA NOPTII CONSERVATA

Numita si Nopticioasa sau Mirabilis jalapa, planta este vivace sau anuala. Frumoasa noptii are tulini ramificate si noduroase care pot creste si pana la 80 cm inaltime. Florile au forma de palnie si se deschid numai dupa lasarea serii, in nuante ce variaza de la alb, galben, rosu, roz, violet sau combinatii. Frumoasa noptii are nevoie de pamant bun, putin argilos, care trebuie sapat adanc inainte de plantare; floarea prefera locurile expuse la soare sau aflate in semi-umbra. Se uda din abundenta pe timpul verii si se fereste de buruieni. Florile ofilite trebuie indepartate de pe tulpina.
Semintele se seamana primavara, in martie (in interior) sau in aprilie, direct afara. Rasadurile se mut ain locul definitiv de abia in luna mai, la distanta de 30-50 cm. Toamna tarziu, radacinile se pot scoate din pamant pentru a fi pastrate pe timpul iernii in nisip uscat – in anul urmator, plantele crescute din radacinile vechi de un an vor inflori mai repede si mai bogat.

Conserva cu frumoasa noptii conservata

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0775 666 555                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

HTML Generator