FLOAREA PASIUNII CONSERVATA

Floarea pasiunii este o floare perena, urcatoare, deosebite prin forma florilor si parfumul pe care il emana. Tulpinile crec inalte pana la 4m, sunt mari de culoare verde-inchis, cu frunze lucioase si palmate. Florile infloresc vara pana toamna tarziu. Sunt colorate in alb cu mov. Pentru dezvoltare optima prefera solurile fertile, in locuri insorite si ferite de vant. Semintele de flori Floarea pasiunii se seamana la loc definitiv in martie-aprilie. In luna mai putem sa le rarim si sa le transplantam pentru a avea spatiu de dezvoltare. Inflorire: iunie-octombrie. Utilizare: decorarea gardurilor, teraselor, pe langa ziduri.

Conserva cu floarea pasiunii conservata

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0775 666 555                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

AI Website Maker