BANUTEI CONSERVATI

Banutei (Bellis perenis) sau Paralute sunt flori perene foarte indragite, cu tulpini scurte, pana la 15 cm inaltime, acoperite cu peri. Florile sunt mici, au 2-4 cm in diametru, sunt involte, cu petale rosii, roz, albe. Prefera zonele insorite, care au expunere la soare. Plantele sunt invazive. Semintele de flori Banutei (Bellis perenis) amestec de flori se seamana la 1-2 cm adancime, in lunile iunie-iulie si septembrie, in sere reci, ladite, rasadnite. Temperatura optima pentru germinare este 18ºC. Plantutele se transplanteaza toamna sau primavara la locul definitiv.

Conserva cu banutei conservati

Intrebari frecvente

In cutia de conserva poti conserva orice doresti. Tricouri, obiecte promotionale, flori, sacose, bomboane, caciula, fular etc. Poti construi kituri combinand diverse produse.

Da. Produsele se pot personaliza. Materialele textile pot fi imprimate prin serigrafie, transfer serigrafic, broderie sau cu autocolant. In functie de materialul folosit se va alege metoda de imprimare adecvata. 

Da. Poti imprima eticheta cutiei. In functie de cantitatea dorita etichetele se pot imprima digital sau offset. 

Cutia de conserva este prevazuta cu un capac de tip easy-open (cu inel). Din momentul in care a fost desfacuta,  cutia nu mai poate fi sigilata.

Costuri accesibile

Tricourile conservate prezinta un obiect de marketing inedit. Costurile de achizitie nu sunt ridicate. Costurile sunt infuentate de cantitatea dorita, numarul de imprimari si culoarea tricoului.

Produs flexibil

Produsul prezinta un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste personalizarea. Se pot personaliza atat produsele din interior cat si eticheta cutiei de conserva.

Termen de livrare redus

Dispunem de o capacitate crescuta de productie. Putem Livra in jur de 1000-1500 de tricouri conservate / zi. Pentru campanii de anvergura cantitatea livrata pe zi poate fi mai mare.

Adresa

Str. Theodor Sperantia Nr. 14
Bucuresti, Romania
Vezi harta

Contacts

Email: office@drtees.ro                   
Telefon: 0775 666 555                     

© Copyright 2020 Yuup Creative Design - Toate drepturile rezervate

Drag and Drop Website Builder